Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14318
Назва: Identification of the Optimal Parameters for Forecasting the State of Technical Objects Based on the Canonical Random Sequence Decomposition
Автори: Атаманюк, Ігор Петрович
Atamanyuk, Igor
Шебанін, В’ячеслав Сергійович
Shebanin, Vyacheslav
Гавриш, Валерій Іванович
Havrysh, Valeriy
Лихач, Вадим Ярославович
Likhach, Vadym
Крамаренко, Сергій Сергійович
Kramarenko, Sergej
Kondratenko, Yuriy
Ключові слова: canonical expansion
forecasting of a random sequence
optimal parameters
reliability of technical objects
Food products
Predictive analytics
Method of calculation
Optimal parameter
Predictive modeling
Probabilistic relations
Random sequence
Sampling points
Technical objects
Parameter estimation
Random Sequence
Smart Home
Automation
Дата публікації: 2020
Видавництво: Mykolayiv National Agrarian University
Бібліографічний опис: Atamanyuk, I., Shebanin, V., Kondratenko, Y., Havrysh, V., Lykhach, V., & Kramarenko, S. (2020). Identification of the Optimal Parameters for Forecasting the State of Technical Objects Based on the Canonical Random Sequence Decomposition. 2020 IEEE 11th International Conference on Dependable Systems, Services and Technologies (DESSERT), Kyiv, Ukraine, 259-264, doi: 10.1109/DESSERT50317.2020.9125039.
Опис: Повний текст статті доступний з сайту видавця за посиланням: https://ieeexplore.ieee.org/document/9125039/authors#authors
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14318
Розташовується у зібраннях:Публікації науково-педагогічних працівників МНАУ у БД Scopus
Публікації науково-педагогічних працівників МНАУ у БД Web of Science
Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Identification of the Optimal-2020.pdf1,84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.