Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14644
Назва: | Дослідження споживчої поведінки як фактора управління формуванням продовольчої безпеки |
Автори: | Бурковська, Алла Валентинівна; Burkovska, Alla Бурковська, Анна Іванівна Burkovskaia, Anna |
Ключові слова: | споживачі усвідомлений ризик харчові продукти безпека consumers perceived risk food products safety |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Бурковська А. І., Бурковська А. В. Дослідження споживчої поведінки як фактора управління формуванням продовольчої безпеки // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 192-194. |
Короткий огляд (реферат): | Висвітлено поведінку споживачів харчових продуктів. Розглянуто стратегії зменшення сприйнятого споживачем при покупці товару ризику. Наведено компоненти усвідомленого ризику споживачів харчових продуктів і особливості методів зменшення ризиків, пов’язаних з безпекою харчових продуктів. The behavior of food consumers is highlighted. Strategies for reducing the risk perceived by the consumer when buying a product are considered. The components of the perceived risk of food consumers and the features of methods of reducing risks related to food safety are given. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14644 |
Розташовується у зібраннях: | Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
prod_bezp-22-05-23-192-194.pdf | 616,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.