Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14725
Назва: Технологія виробництва йогуртів в умовах ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» м. Нова Одеса
Автори: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Petrova, Olena, scientific director
Строчинська, Ю.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Строчинська Ю. Технологія виробництва йогуртів в умовах ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» м. Нова Одеса : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 50 с.
Короткий огляд (реферат): Темою кваліфікаційної дипломної роботи є розширення асортименту йогуртів із використанням технології виробництва продукту з додаванням фруктів та ягід в Новоодеській філії ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ». В дипломній роботі матеріал включає наукові праці з даних напрямків, інформацію з наукових довідників, матеріали з наукових конференцій, тези, іноземні наукові роботи та статті, українські статті, інформацію економічної статистики, інформацію з наукових посібників, інформацію з електронних ресурсів, інформацію з Законів України, та власні розробки. Метою кваліфікаційної дипломної роботи було розширення асортименту йогуртової продукції для функціонального харчування на базі підприємства ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ». Дипломна робота складає 50 сторінок тексту . Складається із реферату, вступу, переліку умовних позначень, чотирьох розділів, висновків та пропозицій, містить 11 таблиць та 1 рисунок . Список використаних джерел місить 32 літературних джерел.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14725
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Строчинська Ю.Ю..пт_pdf.pdf916,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.