Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14725
Title: Технологія виробництва йогуртів в умовах ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» м. Нова Одеса
Authors: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Petrova, Olena, scientific director
Строчинська, Ю.
Issue Date: 2023
Citation: Строчинська Ю. Технологія виробництва йогуртів в умовах ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» м. Нова Одеса : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 50 с.
Abstract: Темою кваліфікаційної дипломної роботи є розширення асортименту йогуртів із використанням технології виробництва продукту з додаванням фруктів та ягід в Новоодеській філії ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ». В дипломній роботі матеріал включає наукові праці з даних напрямків, інформацію з наукових довідників, матеріали з наукових конференцій, тези, іноземні наукові роботи та статті, українські статті, інформацію економічної статистики, інформацію з наукових посібників, інформацію з електронних ресурсів, інформацію з Законів України, та власні розробки. Метою кваліфікаційної дипломної роботи було розширення асортименту йогуртової продукції для функціонального харчування на базі підприємства ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ». Дипломна робота складає 50 сторінок тексту . Складається із реферату, вступу, переліку умовних позначень, чотирьох розділів, висновків та пропозицій, містить 11 таблиць та 1 рисунок . Список використаних джерел місить 32 літературних джерел.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14725
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Строчинська Ю.Ю..пт_pdf.pdf916,44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.