Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14725
Назва: | Технологія виробництва йогуртів в умовах ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» м. Нова Одеса |
Автори: | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Petrova, Olena, scientific director Строчинська, Ю. |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Строчинська Ю. Технологія виробництва йогуртів в умовах ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» м. Нова Одеса : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 50 с. |
Короткий огляд (реферат): | Темою кваліфікаційної дипломної роботи є розширення асортименту йогуртів із використанням технології виробництва продукту з додаванням фруктів та ягід в Новоодеській філії ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ». В дипломній роботі матеріал включає наукові праці з даних напрямків, інформацію з наукових довідників, матеріали з наукових конференцій, тези, іноземні наукові роботи та статті, українські статті, інформацію економічної статистики, інформацію з наукових посібників, інформацію з електронних ресурсів, інформацію з Законів України, та власні розробки. Метою кваліфікаційної дипломної роботи було розширення асортименту йогуртової продукції для функціонального харчування на базі підприємства ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ». Дипломна робота складає 50 сторінок тексту . Складається із реферату, вступу, переліку умовних позначень, чотирьох розділів, висновків та пропозицій, містить 11 таблиць та 1 рисунок . Список використаних джерел місить 32 літературних джерел. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14725 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Строчинська Ю.Ю..пт_pdf.pdf | 916,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.