Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 251-260 зі 552.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики з промислової біотехнологіїГорбатенко, Ігор Юрійович; Horbatenko, Ihor; Юлевич, Олена Іванівна; Ulevich, Olena
2021Виробництво харчових яєцьПатрєва, Людмила Семенівна; Patreva, Ludmila; Люта, Ірина Миколаївна; Lyuta, Iryna
2021Санітарна екологіяБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla
2020Ветеринарна мікробіологіяКот, Стах Петрович; Kot, Stah; Кириченко, Віктор Анатолійович; Kyrychenko, Viktor; Лумедзе, Імін Халідович; Бондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla; Мельник, Володимир Олександрович; Melnik, Vladimir
2021Санітарна екологіяБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla
2021Технологія м'яса, м'ясопродуктів та рибиСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Підпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana
2021Організація виробництва в закладах харчуванняСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2021Технологія жирів та жирозамінниківСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena
2021Дизайн страв та кондитерських виробівСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2021Товарознавство харчових продуктів. Частина 1. Товарознавство продовольчих товарів рослинного походженняПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Petrova, Olena; Петрова, Олена Іванівна; Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina