Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8889
Назва: | Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби |
Автори: | Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Підпала, Тетяна Василівна Podpalaya, Tatiana |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби : курс лекцій для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр", освітньої спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : Л. О. Стріха, Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2021. 145 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8889 |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-myasa-myasoproduktiv-ta-ribi.pdf | 922,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.