Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15202
Title: Важливість технологічних процесів підготовки сировини при виробництві сушеної плодоовочевої продукції
Authors: Ковтун, Д. М.
Каращук, Г. В.
Issue Date: 2023
Citation: Ковтун Д. М., Каращук Г. В. Важливість технологічних процесів підготовки сировини при виробництві сушеної плодоовочевої продукції // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції, 15-16 березня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 72-73.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15202
Appears in Collections:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
72-73.pdf276,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.