Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15202
Title: | Важливість технологічних процесів підготовки сировини при виробництві сушеної плодоовочевої продукції |
Authors: | Ковтун, Д. М. Каращук, Г. В. |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Ковтун Д. М., Каращук Г. В. Важливість технологічних процесів підготовки сировини при виробництві сушеної плодоовочевої продукції // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції, 15-16 березня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 72-73. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15202 |
Appears in Collections: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2023 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.