Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15202
Назва: | Важливість технологічних процесів підготовки сировини при виробництві сушеної плодоовочевої продукції |
Автори: | Ковтун, Д. М. Каращук, Г. В. |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Ковтун Д. М., Каращук Г. В. Важливість технологічних процесів підготовки сировини при виробництві сушеної плодоовочевої продукції // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції, 15-16 березня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 72-73. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15202 |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
72-73.pdf | 276,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.