Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1531
Назва: | Визначення перспективного набору критеріїв аутентичності національних вин Проектирование перспективного набора критериев аутентификации национальных вин. Designing of perspective set of criteria for the authentication of national wines. |
Автори: | Богза, С.Л. Теплякова, Г.В. Теплякова, А.В. Bogza, S. Teplyakova, A. |
Ключові слова: | вино критерії аутентичності фальсифікація мікроелементний склад дейтерій критерии подлинности фальсификация микроэлементный состав wine criteria of authenticity forgery trace element composition deuterium |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Богза С. Л. Визначення перспективного набору критеріїв аутентичності національних вин / С. Л. Богза, Г. В. Теплякова // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (74), Т. 1. – С. 158-164. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання ідентифікації та аутентифікації тихих вин в
Україні за основними критеріями. Розкрито основні проблеми націо-
нального стандарту, що регламентує вимоги до зазначеної продукції.
Запропоновано використовувати в якості критеріїв ідентичності та
аутентичності мікроелементний склад та розподіл дейтерію в етилово-
му спирті, що в комплексі характеризує регіональне походження вин. Рассмотрены вопросы идентификации и аутентификации тихих вин в Украине по определенным критериям. Охарактеризованы основные проблемы национального стандарта, регламентирующего требования к указанной про- дукции. Предложено использовать в качестве критериев идентичности и ау- тентичности микроэлементный состав и распределение дейтерия в этиловом спирте, что в комплексе характеризует региональное происхождение вин. The issues of identifi cation and authentication of wines in Ukraine according to certain criteria are considered. We have defi ned the main problems of the national standard of the regulatory requirements for the specifi ed products. It is proposed to use as criteria of identity and authenticity, the microelement composition and distribution of deuterium in ethyl alcohol, which in combination characterizes the regional origin of wines. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1531 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (74). - Т. 1. Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n74v4r2013t1bogza.pdf | 456,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.