Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15484
Назва: | Методичні рекомендації для проходження виробничої практики з організації готельного господарства здобувачами вищої освіти ОКР "Бакалавр" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" ОПП "Готельно-ресторанна справа" |
Автори: | Величко, Олена В’ячеславівна Velychko, Olena |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Методичні рекомендації для проходження виробничої практики з організації готельного господарства здобувачами вищої освіти ОКР "Бакалавр" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" ОПП "Готельно-ресторанна справа" / уклад. О. В. Величко. Миколаїв : МНАУ, 2023. 27 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15484 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
organizaciya-gotelnogo-gospodarstva-prakt-241-bakalavr.pdf | 505,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.