Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15604| Назва: | Особливості формування ефективної логістичної системи в готельно-ресторанному бізнесі |
| Автори: | Іваненко, Тетяна Яківна Ivanenko, Tetyana |
| Дата публікації: | 2021 |
| Бібліографічний опис: | Іваненко Т. Я. Особливості формування ефективної логістичної системи в готельно-ресторанному бізнесі // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. С. 297. URL: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15602 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15604 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Іваненко.pdf | 308,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.