Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15604
Назва: | Особливості формування ефективної логістичної системи в готельно-ресторанному бізнесі |
Автори: | Іваненко, Тетяна Яківна Ivanenko, Tetyana |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Іваненко Т. Я. Особливості формування ефективної логістичної системи в готельно-ресторанному бізнесі // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. С. 297. URL: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15602 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15604 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Іваненко.pdf | 308,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.