Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15604
Назва: Особливості формування ефективної логістичної системи в готельно-ресторанному бізнесі
Автори: Іваненко, Тетяна Яківна
Ivanenko, Tetyana
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Іваненко Т. Я. Особливості формування ефективної логістичної системи в готельно-ресторанному бізнесі // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. С. 297. URL: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15602
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15604
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Іваненко.pdf308,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.