Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15604
Title: Особливості формування ефективної логістичної системи в готельно-ресторанному бізнесі
Authors: Іваненко, Тетяна Яківна
Ivanenko, Tetyana
Issue Date: 2021
Citation: Іваненко Т. Я. Особливості формування ефективної логістичної системи в готельно-ресторанному бізнесі // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. С. 297. URL: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15602
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15604
Appears in Collections:Статті (Факультет менеджменту)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іваненко.pdf308,8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.