Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15604| Title: | Особливості формування ефективної логістичної системи в готельно-ресторанному бізнесі |
| Authors: | Іваненко, Тетяна Яківна Ivanenko, Tetyana |
| Issue Date: | 2021 |
| Citation: | Іваненко Т. Я. Особливості формування ефективної логістичної системи в готельно-ресторанному бізнесі // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. С. 297. URL: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15602 |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15604 |
| Appears in Collections: | Статті (Факультет менеджменту) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Іваненко.pdf | 308,8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.