Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15765
Назва: Особливості формування асортименту рибних консервів в торговельній мережі м. Житомира в період військового стану в Україні
Автори: Шульга, Ігор Володимирович, науковий керівник
Габрисюк, Ольга Андріївна
Волошин, Андрій Сергійович,
Галицький, Сергій Юрійович
Мельник, Любомир Вікторович
Ключові слова: рибні консерви
ассортимент
заклад торговлі
види риб
товарні групи
тара
ціна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Габрисюк О. А., Волошин А. С., Галицький С. Ю., Мельник Л. В. Особливості формування асортименту рибних консервів в торговельній мережі м. Житомира в період військового стану в Україні // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : матеріали студентської науково-теоретичної конференції, 22-24 березня 2023 р., Миколаїв / за ред. В.С. Шебаніна та ін. ; Обліково-фінансовий факультет. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 198-201.
Короткий огляд (реферат): Досліджено особливості формування асортименту рибних консервів в торговельній мережі м. Житомира.
Peculiarities of the formation of the range of canned fish in the trade network of Zhytomyr were studied.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15765
Розташовується у зібраннях:Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Обліково-фінансовий факультет) - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk-tez-24-03-23-off-198-201.pdf162,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.