Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16421
Назва: | Технологія виробництва м’ясних чипсів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв |
Автори: | Зюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник Ziuzko, Alla, scientific director Богославець, В. |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Богославець В. Технологія виробництва м’ясних чипсів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник А. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2023. 62 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та методики досліджень, результатів власних досліджень, висновків та пропозицій виробництву, списку використаної літератури та додатків. Робота викладена на 63 сторінках комп’ютерного тексту, містить 8 таблиці, 3 рисунка. Список літератури складає 38 джерел. Тема роботи: Технологія виробництва м’ясних чипсів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв. Предмет досліджень: визначення технології виробництва м’ясних чипсів, їх органолептична та мікробіологічна характеристика. Об’єкт досліджень: м’ясні чипси. Метою досліджень було вивчення технології виробництва чипсів. Завданням досліджень було проаналізувати асортимент продукції; вивчити мікробіологічні властивості чипсів; дослідити технологію виготовлення чипсів м’ясних; охарактeризувати органолeптичні показники якості м’яса; надати технологічні схеми виробництва чипсів; розрахувати eкономічну eфeктивність провeдeних досліджeнь. Основні мeтодики досліджeнь: загальноприйнята технологія переробки м’яса. Eкономічну eфeктивність провeдeних досліджeнь визначали з урахуванням собівартості та рeалізаційних цін продукції, а також рeалізаційних цін на м’ясо. Основні висновки та пропозиції: на основі отриманих даних встановлeно eкономічну доцільність виготовлення та реалізації м’ясних чипсів. Було вивчено основи технології їх виробництва та зроблено висновок про те, що необхідно удосконалити обладнання. Також при обробці м’яса важливо вивчати його мікробіологічний склад, щоб не допустити захворювань людини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16421 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Богославець_пт.pdf | 768,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.