Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16614
Назва: Сучасні напрями розвитку кейтерингу в Україні
Автори: Біліченко, Олександр Степанович
Bilichenko, Alexander
Муленко, І.
Ключові слова: кейтеринг
гастрономія
ресторанна справа
кейтерингове обслуговування
«виїзний ресторан»
напрями кейтерингу
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Біліченко О. С., Муленко І. Сучасні напрями розвитку кейтерингу в Україні // Матеріали щорічної конференції науково-педагогічних працівників (м. Миколаїв, 19-21 квітня 2023 р.). Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 31-35.
Короткий огляд (реферат): У дослідженні розглянуто розвиток кейтерингу в Україні, наведено приклади даного напряму у гастрономічній справі; особливу увагу приділено визнаним у світі кейтиринговим фірмам Іспанії та Великобританії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16614
Розташовується у зібраннях:Матеріали щорічної конференції науково-педагогічних працівників - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk-tez-21-04-23-31-35.pdf179,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.