Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16641
Title: | Збалансований раціон харчування як необхідна умова продовольчої безпеки |
Authors: | Гойчук, О. І. |
Issue Date: | 2003 |
Citation: | Гойчук О. І. Збалансований раціон харчування як необхідна умова продовольчої безпеки // Вiсник аграрної науки Причорномор'я. 2003. Вип. 4 (24). С. 51-58. |
Abstract: | У статті розглянуто фактичне споживання продуктів харчування та моделі раціонів із 47 видів і груп продовольчих товарів для різного рівня фізіологічного забезпечення людини протягом року з визначенням їх вартості на основі фактичних цін. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16641 |
Appears in Collections: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2003. - Вип. 4 (24). |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
n24v4r2003-52-59.pdf | 416,53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.