Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16641
Title: Збалансований раціон харчування як необхідна умова продовольчої безпеки
Authors: Гойчук, О. І.
Issue Date: 2003
Citation: Гойчук О. І. Збалансований раціон харчування як необхідна умова продовольчої безпеки // Вiсник аграрної науки Причорномор'я. 2003. Вип. 4 (24). С. 51-58.
Abstract: У статті розглянуто фактичне споживання продуктів харчування та моделі раціонів із 47 видів і груп продовольчих товарів для різного рівня фізіологічного забезпечення людини протягом року з визначенням їх вартості на основі фактичних цін.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16641
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2003. - Вип. 4 (24).

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
n24v4r2003-52-59.pdf416,53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.