Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16641
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГойчук, О. І.-
dc.date.accessioned2024-01-10T13:40:46Z-
dc.date.available2024-01-10T13:40:46Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.citationГойчук О. І. Збалансований раціон харчування як необхідна умова продовольчої безпеки // Вiсник аграрної науки Причорномор'я. 2003. Вип. 4 (24). С. 51-58.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16641-
dc.description.abstractУ статті розглянуто фактичне споживання продуктів харчування та моделі раціонів із 47 видів і груп продовольчих товарів для різного рівня фізіологічного забезпечення людини протягом року з визначенням їх вартості на основі фактичних цін.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleЗбалансований раціон харчування як необхідна умова продовольчої безпекиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2003. - Вип. 4 (24).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n24v4r2003-52-59.pdf416,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.