Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16641
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гойчук, О. І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-10T13:40:46Z | - |
dc.date.available | 2024-01-10T13:40:46Z | - |
dc.date.issued | 2003 | - |
dc.identifier.citation | Гойчук О. І. Збалансований раціон харчування як необхідна умова продовольчої безпеки // Вiсник аграрної науки Причорномор'я. 2003. Вип. 4 (24). С. 51-58. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16641 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто фактичне споживання продуктів харчування та моделі раціонів із 47 видів і груп продовольчих товарів для різного рівня фізіологічного забезпечення людини протягом року з визначенням їх вартості на основі фактичних цін. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Збалансований раціон харчування як необхідна умова продовольчої безпеки | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2003. - Вип. 4 (24). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n24v4r2003-52-59.pdf | 416,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.