Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16641
Назва: Збалансований раціон харчування як необхідна умова продовольчої безпеки
Автори: Гойчук, О. І.
Дата публікації: 2003
Бібліографічний опис: Гойчук О. І. Збалансований раціон харчування як необхідна умова продовольчої безпеки // Вiсник аграрної науки Причорномор'я. 2003. Вип. 4 (24). С. 51-58.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто фактичне споживання продуктів харчування та моделі раціонів із 47 видів і груп продовольчих товарів для різного рівня фізіологічного забезпечення людини протягом року з визначенням їх вартості на основі фактичних цін.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16641
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2003. - Вип. 4 (24).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n24v4r2003-52-59.pdf416,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.