Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16641
Назва: | Збалансований раціон харчування як необхідна умова продовольчої безпеки |
Автори: | Гойчук, О. І. |
Дата публікації: | 2003 |
Бібліографічний опис: | Гойчук О. І. Збалансований раціон харчування як необхідна умова продовольчої безпеки // Вiсник аграрної науки Причорномор'я. 2003. Вип. 4 (24). С. 51-58. |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто фактичне споживання продуктів харчування та моделі раціонів із 47 видів і груп продовольчих товарів для різного рівня фізіологічного забезпечення людини протягом року з визначенням їх вартості на основі фактичних цін. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16641 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2003. - Вип. 4 (24). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n24v4r2003-52-59.pdf | 416,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.