Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1664
Title: Влияние фракционного состава клетчатки на переваримость и использование питательных веществ коровами
Вплив фракційного складу клітковини на перетравність та використання поживних речовин коровами.
The effect of fractional composition of tissue on the digestibility and utilization of nutrients of cows.
Authors: Курепин, А.А.
Саханчук, А.И.
Курепін, А.А.
Саханчук, А.І.
Kurepin, A.A.
Sahanchuk, A.I.
Keywords: коровы
клетчатка
рацион
переваримость питательных веществ
качество кормов
корови
клітковина
раціон
перетравність поживних речовин
якість кормів
cows
fiber
diet
nutrient digestibility
forage quality
Issue Date: 2012
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Курепин А. А. Влияние фракционного состава клетчатки на переваримость и использование питательных веществ коровами / А. А. Курепин, А. И. Саханчук // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 101-105.
Abstract: Установлено, что с увеличением доли фракционного состава клетчатки и лигнина уменьшается потребление сухого вещества рациона и снижается переваримость питательных веществ кормов.
Встановлено, що зі збільшенням частки фракційного складу клітковини та лігніну зменшується споживання сухої речовини раціону та знижується перетравність поживних речовин кормів.
It is found that with the increase of the share of the fractional composition of cellulose and lignin decreased dry matter intake of diet and reduced nutrient digestibility of forages.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1664
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
курепин.PDF3,77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.