Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1664
Назва: | Влияние фракционного состава клетчатки на переваримость и использование питательных веществ коровами Вплив фракційного складу клітковини на перетравність та використання поживних речовин коровами. The effect of fractional composition of tissue on the digestibility and utilization of nutrients of cows. |
Автори: | Курепин, А.А. Саханчук, А.И. Курепін, А.А. Саханчук, А.І. Kurepin, A.A. Sahanchuk, A.I. |
Ключові слова: | коровы клетчатка рацион переваримость питательных веществ качество кормов корови клітковина раціон перетравність поживних речовин якість кормів cows fiber diet nutrient digestibility forage quality |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Курепин А. А. Влияние фракционного состава клетчатки на переваримость и использование питательных веществ коровами / А. А. Курепин, А. И. Саханчук // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 101-105. |
Короткий огляд (реферат): | Установлено, что с увеличением доли фракционного состава клетчатки и
лигнина уменьшается потребление сухого вещества рациона и снижается
переваримость питательных веществ кормов. Встановлено, що зі збільшенням частки фракційного складу клітковини та лігніну зменшується споживання сухої речовини раціону та знижується перетравність поживних речовин кормів. It is found that with the increase of the share of the fractional composition of cellulose and lignin decreased dry matter intake of diet and reduced nutrient digestibility of forages. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1664 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
курепин.PDF | 3,77 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.