Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16710
Назва: Дослідження складу харчового раціону
Автори: Кушнір, І. В.
Дата публікації: 2004
Бібліографічний опис: Кушнір І. В. Дослідження складу харчового раціону // Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2004. Вип. 1 (25), Т. 1. С. 9-17.
Короткий огляд (реферат): У статті наводиться порівняльний аналіз складу харчування українців в 1992 та 2001 роках, а також харчового раціону населення Європейського Союзу, країн Європи та світу, в тому числі окремо груп розвинутих країн та країн, що розвиваються, в 2001 році
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16710
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2004. - Вип. 1 (25). - Т. 1.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n25v1r2004t1-10-18.pdf229,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.