Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16710
Назва: | Дослідження складу харчового раціону |
Автори: | Кушнір, І. В. |
Дата публікації: | 2004 |
Бібліографічний опис: | Кушнір І. В. Дослідження складу харчового раціону // Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2004. Вип. 1 (25), Т. 1. С. 9-17. |
Короткий огляд (реферат): | У статті наводиться порівняльний аналіз складу харчування українців в 1992 та 2001 роках, а також харчового раціону населення Європейського Союзу, країн Європи та світу, в тому числі окремо груп розвинутих країн та країн, що розвиваються, в 2001 році |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16710 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2004. - Вип. 1 (25). - Т. 1. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n25v1r2004t1-10-18.pdf | 229,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.