Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1673
Title: Оцінка якості варених ковбас тривалого строку зберігання
Оценка качества вареных колбас длительного срока хранения.
Qualityestimation of sausages, made at different technologies.
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
Keywords: ковбасні вироби
зовнішній вигляд
колір на розрізі
смак
аромат
активна кислотність
органолептичні показники
регульоване газове середовище
колбасные изделия
внешний вид
цвет на разрезе
вкус
активная кислотность
органолептические показатели
регулируемая газовая среда
sausages
appearance
color on the cut
taste
aroma
active acidity
organoleptic characteristics
controlled atmosphere
Issue Date: 2012
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Стріха Л. О. Оцінка якості варених ковбас тривалого строку зберігання / Л. О. Стріха // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 153-156.
Abstract: Оцінено якісні показники сосисок, оброблених у регульованому газовому середовищі. Доведено, що сосиски, виготовлені за інноваційною технологією, зберігали високі якісні показники протягом 20 діб.
Оценены качественные показатели сосисок, обработанных в регулируемой газовой среде. Доказано, что сосиски, изготовленные по инновационной технологии, характеризовались высокими качественными показателями 20 суток хранения.
The qulity of sausages, treated in the managed gas environment are evaluted. It is proved that sausages, that were made on innovative technology are able to keep high- quality indexes during20 days of storage.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1673
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2.
Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
стриха.PDF3,77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.