Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1673
Назва: Оцінка якості варених ковбас тривалого строку зберігання
Оценка качества вареных колбас длительного срока хранения.
Qualityestimation of sausages, made at different technologies.
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
Ключові слова: ковбасні вироби
зовнішній вигляд
колір на розрізі
смак
аромат
активна кислотність
органолептичні показники
регульоване газове середовище
колбасные изделия
внешний вид
цвет на разрезе
вкус
активная кислотность
органолептические показатели
регулируемая газовая среда
sausages
appearance
color on the cut
taste
aroma
active acidity
organoleptic characteristics
controlled atmosphere
Дата публікації: 2012
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Стріха Л. О. Оцінка якості варених ковбас тривалого строку зберігання / Л. О. Стріха // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 153-156.
Короткий огляд (реферат): Оцінено якісні показники сосисок, оброблених у регульованому газовому середовищі. Доведено, що сосиски, виготовлені за інноваційною технологією, зберігали високі якісні показники протягом 20 діб.
Оценены качественные показатели сосисок, обработанных в регулируемой газовой среде. Доказано, что сосиски, изготовленные по инновационной технологии, характеризовались высокими качественными показателями 20 суток хранения.
The qulity of sausages, treated in the managed gas environment are evaluted. It is proved that sausages, that were made on innovative technology are able to keep high- quality indexes during20 days of storage.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1673
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2.
Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стриха.PDF3,77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.