Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17330
Назва: Антикризове управління ресторанним бізнесом в контексті продовольчої безпеки країни
Автори: Бурковська Анна Іванівна, науковий керівник
Burkovskaia Anna, scientific director
Вершинін, М. П.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Вершинін М. П. Антикризове управління ресторанним бізнесом в контексті продовольчої безпеки країни // Трансформація менеджменту в умовах глобальної макроекономічної нестабільності : матеріали II Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 20-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 18-19.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17330
Розташовується у зібраннях:Трансформація менеджменту в умовах глобальної макроекономічної нестабільності - 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18-19.pdf251,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.