Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17463
Title: Запровадження методів геномної селекції для підвищення якісних ознак мʼяса свиней та овець : виробничо-практичні рекомендації
Authors: Луговий, Сергій Іванович
Lugovoy, Sergey
Крамаренко, Сергій Сергійович
Kramarenko, Sergej
Крамаренко, Олександр Сергійович
Kramarenko, Alexander
Лихач, Вадим Ярославович
Likhach, Vadym
Атаманюк, Ігор Петрович
Atamanyuk, Igor
Issue Date: 2020
Citation: Запровадження методів геномної селекції для підвищення якісних ознак мʼяса свиней та овець : виробничо-практичні рекомендації / уклад. : С. І. Луговий, С. С. Крамаренко, О. С. Крамаренко, В.Я. Лихач, І. П. Атаманюк. Миколаїв : МНАУ, 2020. 40 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17463
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zaprovadzhennya-metodiv-genomnoyi-selekciyi.pdf879,27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.