Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17463
Назва: Запровадження методів геномної селекції для підвищення якісних ознак мʼяса свиней та овець : виробничо-практичні рекомендації
Автори: Луговий, Сергій Іванович
Lugovoy, Sergey
Крамаренко, Сергій Сергійович
Kramarenko, Sergej
Крамаренко, Олександр Сергійович
Kramarenko, Alexander
Лихач, Вадим Ярославович
Likhach, Vadym
Атаманюк, Ігор Петрович
Atamanyuk, Igor
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Запровадження методів геномної селекції для підвищення якісних ознак мʼяса свиней та овець : виробничо-практичні рекомендації / уклад. : С. І. Луговий, С. С. Крамаренко, О. С. Крамаренко, В.Я. Лихач, І. П. Атаманюк. Миколаїв : МНАУ, 2020. 40 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17463
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zaprovadzhennya-metodiv-genomnoyi-selekciyi.pdf879,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.