Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17463
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Луговий, Сергій Іванович | - |
dc.contributor.author | Lugovoy, Sergey | - |
dc.contributor.author | Крамаренко, Сергій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Kramarenko, Sergej | - |
dc.contributor.author | Крамаренко, Олександр Сергійович | - |
dc.contributor.author | Kramarenko, Alexander | - |
dc.contributor.author | Лихач, Вадим Ярославович | - |
dc.contributor.author | Likhach, Vadym | - |
dc.contributor.author | Атаманюк, Ігор Петрович | - |
dc.contributor.author | Atamanyuk, Igor | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-29T07:12:34Z | - |
dc.date.available | 2024-04-29T07:12:34Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Запровадження методів геномної селекції для підвищення якісних ознак мʼяса свиней та овець : виробничо-практичні рекомендації / уклад. : С. І. Луговий, С. С. Крамаренко, О. С. Крамаренко, В.Я. Лихач, І. П. Атаманюк. Миколаїв : МНАУ, 2020. 40 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17463 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Запровадження методів геномної селекції для підвищення якісних ознак мʼяса свиней та овець : виробничо-практичні рекомендації | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zaprovadzhennya-metodiv-genomnoyi-selekciyi.pdf | 879,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.