Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17463
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛуговий, Сергій Іванович-
dc.contributor.authorLugovoy, Sergey-
dc.contributor.authorКрамаренко, Сергій Сергійович-
dc.contributor.authorKramarenko, Sergej-
dc.contributor.authorКрамаренко, Олександр Сергійович-
dc.contributor.authorKramarenko, Alexander-
dc.contributor.authorЛихач, Вадим Ярославович-
dc.contributor.authorLikhach, Vadym-
dc.contributor.authorАтаманюк, Ігор Петрович-
dc.contributor.authorAtamanyuk, Igor-
dc.date.accessioned2024-04-29T07:12:34Z-
dc.date.available2024-04-29T07:12:34Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЗапровадження методів геномної селекції для підвищення якісних ознак мʼяса свиней та овець : виробничо-практичні рекомендації / уклад. : С. І. Луговий, С. С. Крамаренко, О. С. Крамаренко, В.Я. Лихач, І. П. Атаманюк. Миколаїв : МНАУ, 2020. 40 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17463-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleЗапровадження методів геномної селекції для підвищення якісних ознак мʼяса свиней та овець : виробничо-практичні рекомендаціїuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zaprovadzhennya-metodiv-genomnoyi-selekciyi.pdf879,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.