Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17463
Назва: | Запровадження методів геномної селекції для підвищення якісних ознак мʼяса свиней та овець : виробничо-практичні рекомендації |
Автори: | Луговий, Сергій Іванович Lugovoy, Sergey Крамаренко, Сергій Сергійович Kramarenko, Sergej Крамаренко, Олександр Сергійович Kramarenko, Alexander Лихач, Вадим Ярославович Likhach, Vadym Атаманюк, Ігор Петрович Atamanyuk, Igor |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Запровадження методів геномної селекції для підвищення якісних ознак мʼяса свиней та овець : виробничо-практичні рекомендації / уклад. : С. І. Луговий, С. С. Крамаренко, О. С. Крамаренко, В.Я. Лихач, І. П. Атаманюк. Миколаїв : МНАУ, 2020. 40 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17463 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zaprovadzhennya-metodiv-genomnoyi-selekciyi.pdf | 879,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.