Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17543
Назва: Спосіб приготування начинки для дієтичних вареників
Автори: Бондар, Алла Олександрівна
Bondar, Alla
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Пат. 155901 Україна, МПК A23L13/00 (2024.01). Спосіб приготування начинки для дієтичних вареників / А. О. Бондар. № u202304327 ; заяв. 13.09.2023 ; опубл. 17.04.2024, Бюл. № 16.
Короткий огляд (реферат): Спосіб приготування начинки для дієтичних вареників включає очищення мускатного гарбуза, далі його натирають на тертушці для овочів, додають цукор, змішують, залишають на 30 хвилин, після чого віджимають, родзинки заливають окропом на 15 хвилин, відкидають на сито та просушують. Далі складові начинки у співвідношенні, г: мускатний гарбуз - 170, родзинки - 70, та цукор пісок - 0,05, ретельно змішують.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17543
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
155901.pdf147,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.