Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17718
Назва: Історія української кухні
Автори: Березовська, Тетяна Всеволодівна, науковий керівник
Berezovska, Tatiana, scientific director
Бортник, Богдан
Дата публікації: 2024
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Бортник Б. Історія української кухні. Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект : матеріали VІI всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 68-69.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17718
Розташовується у зібраннях:Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект - 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ykrznav-2024-68-69.pdf621,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.