Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17718
Назва: | Історія української кухні |
Автори: | Березовська, Тетяна Всеволодівна, науковий керівник Berezovska, Tatiana, scientific director Бортник, Богдан |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Бортник Б. Історія української кухні. Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект : матеріали VІI всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 68-69. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17718 |
Розташовується у зібраннях: | Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект - 2024 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ykrznav-2024-68-69.pdf | 621,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.