Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17777
Назва: | Development trends and current problems of the food industry in Ukraine and the world |
Автори: | Трофимішин, О. Д. Trofimishin, O. Тішечкіна, Катерина Вікторівна Tishechkina, Kateryna |
Ключові слова: | food industry nutrition import natural products trend impact on the environment харчова промисловість харчування імпорт натуральна продукція тенденція вплив на довкілля |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Trofimishin O., Tishechkina K. Development trends and current problems of the food industry in Ukraine and the world. Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25-26 квітня 2024 р.) Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 75-76. |
Короткий огляд (реферат): | The food industry is a key branch of the economy of Ukraine and the world, which provides the population with the necessary food products. Growing consumer demands are causing new issues such as product quality and safety, pollution, import dependency and environmental impact. An important trend is the growing popularity of organic and natural products, but the industry needs significant changes to solve these problems. Ukraine can become a leading participant in the development of effective production of organic and natural products, improving the quality and safety of food products and reducing the impact on the environment, provided that the authorities, businesses and international investors cooperate. - Харчова промисловість є ключовою галуззю економіки України та світу, що забезпечує населення необхідними продуктами харчування. Зростання вимог споживачів спричиняє появу нових проблем, таких як якість та безпека продуктів, забруднення, залежність від імпорту та вплив на навколишнє середовище. Важливою тенденцією є зростання популярності органічної та натуральної продукції, але галузь потребує суттєвих змін для вирішення цих проблем. Україна може стати провідним учасником у розвитку ефективного виробництва органічної та натуральної продукції, підвищенні якості та безпеки харчових продуктів та зменшенні впливу на довкілля за умови співпраці влади, бізнесу та міжнародних інвесторів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17777 |
Розташовується у зібраннях: | Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2024 Статті (Факультет культури і виховання) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zb-mizhnar-2024-75-76.pdf | 641,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.