Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17906
Назва: | Цифрові технології та їх вплив на безпечність харчових продуктів |
Автори: | Олійник, Тетяна Георгіївна, науковий керівник Oleynik, Tatyana, scientific director Стільник, Ю. А. |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Стільник Ю. А. Цифрові технології та їх вплив на безпечність харчових продуктів. Моделювання соціально-економічного розвитку в системі забезпечення продовольчої безпеки : зб. тез II Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 08-09 трав. 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 165-167. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17906 |
Розташовується у зібраннях: | Моделювання соціально-економічного розвитку в системі забезпечення продовольчої безпеки - 2024 Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zb-tez-8-9-05-2024-165-167.pdf | 279,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.