Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18060
Назва: The use of grain and fruit and berry raw materials as a basis for the production of soft drinks
Інші назви: Використання зернової та плодово-ягідної сировини як основи для виробництва безалкогольних напоїв
Автори: Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник
Salamatina, Olga, scientific director
Андрієвська, Є. В.
Andrievska, Y.
Ключові слова: natural food
non-alcoholic beverages
fruit and berry raw materials
oncological diseases
wild berries
health
натуральна їжа
безалкогольні напої
плодово-ягідна сировина
онкологічні захворювання
дикорослі ягоди
здоров’я
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Andrievska Y. The use of grain and fruit and berry raw materials as a basis for the production of soft drinks. Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету (м. Миколаїв, 21 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 5-7.
Короткий огляд (реферат): The publication raised the issue of the necessary use of grain and fruit and berry raw materials to maintain human health and prevent cancer. The ingredients and their most common types for the preparation of a soft drink, the effect of vitamins on the body were analyzed.
-
В публікації було порушено питання щодо необхідного використання зернової та плодово-ягідної сировини, для підтримки здоров’я людини та уникнення онкологічних захворювань. Були проаналізовані інгредієнти та їх найпоширеніші види для приготування безалкогольного напою, вплив вітамінів на організм.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18060
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2024
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb-st-2024-5-7.pdf460,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.