Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18060
Назва: | The use of grain and fruit and berry raw materials as a basis for the production of soft drinks |
Інші назви: | Використання зернової та плодово-ягідної сировини як основи для виробництва безалкогольних напоїв |
Автори: | Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник Salamatina, Olga, scientific director Андрієвська, Є. В. Andrievska, Y. |
Ключові слова: | natural food non-alcoholic beverages fruit and berry raw materials oncological diseases wild berries health натуральна їжа безалкогольні напої плодово-ягідна сировина онкологічні захворювання дикорослі ягоди здоров’я |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Andrievska Y. The use of grain and fruit and berry raw materials as a basis for the production of soft drinks. Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету (м. Миколаїв, 21 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 5-7. |
Короткий огляд (реферат): | The publication raised the issue of the necessary use of grain and fruit and berry raw materials to maintain human health and prevent cancer. The ingredients and their most common types for the preparation of a soft drink, the effect of vitamins on the body were analyzed. - В публікації було порушено питання щодо необхідного використання зернової та плодово-ягідної сировини, для підтримки здоров’я людини та уникнення онкологічних захворювань. Були проаналізовані інгредієнти та їх найпоширеніші види для приготування безалкогольного напою, вплив вітамінів на організм. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18060 |
Розташовується у зібраннях: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2024 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zb-st-2024-5-7.pdf | 460,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.