Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18178
Назва: Вплив параметрів культивування на еластазну активність представників роду bacillus
Автори: Гудзенко, О. В.
Ключові слова: Bacillus sp.
еластазна активність
параметри культивування
elastase activity
cultivation parameters
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Гудзенко О. В. Вплив параметрів культивування на еластазну активність представників роду bacillus. Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 30-31 травня 2024 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 47-48. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-13.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що максимальна еластазна активність Bacillus sp. L9, L1, L2 досягається на другий день культивування досліджених продуцентів за температури 28°С і швидкості обертання качалки 230 об/хв.
It was shown that Bacillus sp. L9, L1, L2 characterized the higher levels of elastase activity (35.80 28,0 and 33.80 U/ml, respectively). The maximum synthesis of elastase occurs on the second day of cultivation of the producer at 28°C, and rotation of the shaker at 230 rpm.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18178
-
https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-13
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
47-48.pdf787,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.