Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1835
Назва: Сортові інновації у виробництві зерна сільськогосподарськими підприємствами
Сортовые инновации в производстве зерна сельскохозяйственными предприятиями.
Innovation grades in production of grainagricultural enterprises
Автори: Пехов, В. А.
Pekhov, V.
Ключові слова: сільськогосподарські культури
сортові інновації
виробництво зерна
високопродуктивні сорти
насінництво
сельскохозяйственные культуры
сортовые инновации
производство зерна
высокопродуктивные сорта
семеноводство
crop
varietal innovation
the production of grain
high-yield varieties
seed
Дата публікації: 2015
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Пехов В. А. Сортові інновації у виробництві зерна сільськогосподарськими підприємствами / В. А. Пехов // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2015. – Вип. 3 (86). – С. 85-92.
Короткий огляд (реферат): У статті розкрито організаційно-економічні аспекти функціонування сортових інновацій у розвитку та формуванні ефективності зернопродуктового підкомплексу України. Визначено загальні засади рольових характеристик інновацій, їх «покультурну» структуру у взаємозв’язку з ефективністю аграрної галузі загалом, що визначе-но як головний резерв для економічного зростання. Запропоновано авторську оцінку процесів, які сьогодні відбуваються в системі економічних взаємодій з приводу підвищення конкурентоспроможності виробництва зерна на внутрішньому і зовнішньому ринках.
В статье раскрыты организационно-экономические аспекты функционирования сортовых инноваций в развитии и формировании эффективности зернопродуктового подкомплекса Украины. Определены общие принципы ролевых характеристик инноваций, их «покультурная» структура во взаимосвязи с эффективностью аграрной отрасли в целом, что определено как главный резерв для экономического роста. Предложена авторская оценка процессов, происходящих сегодня в системе экономических взаимодействий поповоду повышения конкурентоспособности производства зерна на внутреннем и внешнем рынках.
In article organizational and economic aspects of functioning of high-quality innovations in development and formation of effi ciency of grain subcomplex of Ukraine are shown. The general principles of main characteristics of innovations, their "each-crap" structure in interrelation with effi ciency of agrarian branch in general are defi ned. They are as the main reserve for economic growth. The author offers his own assessment of processes in system of economic interactions concerning increase of competitiveness of grain production in domestic and foreignmarket.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1835
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2015. - Вип. 3 (86).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n86v3r2015pehov.pdf481,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.