Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18407
Назва: Йогурт, як продукт функціонального призначення
Автори: Юлевич, Олена Іванівна, науковий керівник
Ulevich, Olena, scientific director
Данилюк, М. Р.
Романько, Р. О.
Ключові слова: йогурт
здоров'я
пробіотики
сквашування молока
рослинні добавки
технології виробництва йогуртів
функціональні продукти харчування
закваски
пробіотичні властивості
трав'яні йогурти
yogurt
health
probiotics
milk fermentation
herbal additives
yogurt production technologies
functional foods
starter cultures
probiotic properties
herbal yogurts
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Данилюк М. Р., Романько Р. О. Йогурт, як продукт функціонального призначення. Polish Journal Of Science. 2024. № 71. С. 3-5. DOI: https://doi.org/10.5281/zenodo.10675230.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядається актуальна проблема підтримки здоров'я через вживання йогурту, висвітлюючи історію, методи виробництва та еволюцію популярності продукту. Обговорюється використання рослин них добавок для покращення функціональних властивостей йогурту. Дослідження підкреслює важливість цієї теми в сучасному суспільстві, що прагне піклування про здоров'я та різноманітність поживних проду ктів.
-
The article addresses the pressing issue of maintaining health through the consumption of yogurt, covering its history, production methods, and the evolution of its popularity. The use of plant-based additives to enhance the functional properties of yogurt is discussed. The research underscores the significance of this topic in contem porary society, emphasizing the commitment to health and the diversity of nutritional products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18407
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
POLISH JOURNAL OF SCIENCE №71 (2024)-3-5.pdf401,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.