Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18597
Title: Технологія виробництва м’ясних снеків в умовах тов «Алиманика» м. Миколаїв
Authors: Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник
Shevchuk, Natalya, scientific director
Бойко, Р.
Issue Date: 2024
Citation: Бойко Р. Технологія виробництва м’ясних снеків в умовах тов «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 64 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 64 сторінках та містить 11 таблиць, 6 рисунків і 12 формул. Список використаної літератури складає 38 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва м’ясних снеків в умовах тов «алиманика» м. Миколаїв». Мета дослідження – вдосконалення рецептури виробництва м’ясних снеків, а саме, виготовлення яловичих м’ясних снеків з додаванням томатного маринаду. Завдання дослідження: обґрунтування асортименту продукції; розробка технологічних схем виробництва м’ясних снеків; розрахунок маси сировини і готової продукції; аналіз технологічного процесу виробництва м’ясних снеків; розрахунок устаткування та виробничих площ; проаналізовано системи управління якістю і безпекою на виробництві; розрахунок чисельності працівників і витрат енергоресурсів на виробництво продукції; аналіз стану охорони праці на підприємстві. Результати дослідження показали, що органолептичні властивості м’ясних снеків мають значний вплив на споживчі переваги. Відмінності у вподобаннях учасників підкреслили важливість різноманітності продуктів на ринку, що дозволяє задовольнити потреби різних груп споживачів. Підприємство, що займаються виробництвом м’ясних снеків, може використовувати отримані дані для вдосконалення своїх продуктів та розширення асортименту.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18597
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КР_Бойко.pdf534,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.