Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18597
Назва: Технологія виробництва м’ясних снеків в умовах тов «Алиманика» м. Миколаїв
Автори: Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник
Shevchuk, Natalya, scientific director
Бойко, Р.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Бойко Р. Технологія виробництва м’ясних снеків в умовах тов «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 64 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 64 сторінках та містить 11 таблиць, 6 рисунків і 12 формул. Список використаної літератури складає 38 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва м’ясних снеків в умовах тов «алиманика» м. Миколаїв». Мета дослідження – вдосконалення рецептури виробництва м’ясних снеків, а саме, виготовлення яловичих м’ясних снеків з додаванням томатного маринаду. Завдання дослідження: обґрунтування асортименту продукції; розробка технологічних схем виробництва м’ясних снеків; розрахунок маси сировини і готової продукції; аналіз технологічного процесу виробництва м’ясних снеків; розрахунок устаткування та виробничих площ; проаналізовано системи управління якістю і безпекою на виробництві; розрахунок чисельності працівників і витрат енергоресурсів на виробництво продукції; аналіз стану охорони праці на підприємстві. Результати дослідження показали, що органолептичні властивості м’ясних снеків мають значний вплив на споживчі переваги. Відмінності у вподобаннях учасників підкреслили важливість різноманітності продуктів на ринку, що дозволяє задовольнити потреби різних груп споживачів. Підприємство, що займаються виробництвом м’ясних снеків, може використовувати отримані дані для вдосконалення своїх продуктів та розширення асортименту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18597
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Бойко.pdf534,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.