Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18609
Назва: | Технологія виробництва хліба в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв |
Автори: | Зюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник Ziuzko, Alla, scientific director Кобзар, О. |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Кобзар О. Технологія виробництва хліба в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. А. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2024. 53 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 53 сторінках та містить 10 таблиць і 1 рисунок. Список використаної літератури складає 40 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва хліба в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв. Метою кваліфікаційної роботи є розробка виробництва пшеничного хліба з додаванням насіння гарбуза і льону. Завдання досліджень: обґрунтовано асортимент хлібобулочних виробів; проаналізовано технологічну схему виробництва хлібобулочних виробів; визначено основну сировину для виготовлення хлібобулочних виробів, проведено розрахунки необхідного технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників та витрат ресурсів на виробництво, оцінено якість готового продукту; проаналізовано стан охорони праці на підприємстві. У результаті досліджень. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18609 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Кобзар.pdf | 637,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.