Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18649
Назва: Технологія виробництва свинини в умовах ТОВ “Білоусовка” Вознесенського району
Автори: Шалімов, Микола Олексійович, науковий керівник
Долина, Д.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Долина Д. Технологія виробництва свинини в умовах ТОВ “Білоусовка” Вознесенського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівн. М. Шалімов. Миколаїв : МНАУ, 2024. 53 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційну роботу виконано на 53 сторінці друкованого тексту, з використанням 35 бібліографічних джерел спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 8 таблиць та 6 рисунків. Тема кваліфікаційної роботи: “Технологія виробництва свинини в умовах ТОВ “Білоусовка” Вознесенського району”. Предметом вивчення була технологія виробництва свинини в умовах ТОВ «Білоусовка» Вознесенського району. Згідно з метою досліджень вивчались наступні питання: • провести аналіз елементів технологічного процесу; • вивчити відтворювальні якості свиноматок при чистопородному розведенні; • вивчити динаміку росту піддослідного молодняку; • проаналізувати показники результатів вирощування молодняку. Завданням досліджень було: ознайомитися з особливостями виробництва свинини в умовах господарства, на основі аналізу надати пропозиції щодо удосконалення технологічного процесу; визначити економічну ефективність запропонованих заходів. У результаті аналізу, керівництву господарства та головним зооветеринарним спеціалістам ТОВ «Білоусовка» надано пропозиції щодо усунення недоліків в окремих елементах технології виробництва свинини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18649
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Долина.pdf914 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.