Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19193
Назва: | Процеси і апарати харчових виробництв |
Автори: | Горбенко, Олена Андріївна Gorbenko, Elena Храмов, Микита Сергійович Khramov, Mykyta |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Процеси і апарати харчових виробництв : метод. реком. для виконання практ. робіт здобувачами першого «Бакалаврського» рівня вищої освіти ОПП «Професійна освіта» спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. А. Горбенко, М. С. Храмов. Миколаїв : МНАУ, 2014. 107 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19193 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
procesi-aparati-harchovih-virobnictv-015-prakt.pdf | 2,84 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.