Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19193
Назва: Процеси і апарати харчових виробництв
Автори: Горбенко, Олена Андріївна
Gorbenko, Elena
Храмов, Микита Сергійович
Khramov, Mykyta
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Процеси і апарати харчових виробництв : метод. реком. для виконання практ. робіт здобувачами першого «Бакалаврського» рівня вищої освіти ОПП «Професійна освіта» спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. А. Горбенко, М. С. Храмов. Миколаїв : МНАУ, 2014. 107 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19193
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
procesi-aparati-harchovih-virobnictv-015-prakt.pdf2,84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.