Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19515
Назва: | Бобові як джерело азоту для органічного землеробства і продовольчої безпеки |
Автори: | Гамаюнова, Валентина Василівна Gamayunova, Valentina Єрмолаєв, В’ячеслав Миколайович Yermolaiev, Viacheslav Бакланова, Тетяна Вікторівна Baklanova, Tetiana |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Гамаюнова В., Єрмолаєв В., Бакланова Т. Бобові як джерело азоту для органічного землеробства і продовольчої безпеки. Органічне виробництво і продовольча безпека : збірник праць учасників ХI міжнар. наук.-практ. конф.(23-24 травня 2024 року). Житомир : Поліський національний університет, 2024. С. 94-98. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19515 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Зб_ конф_Органічне_виробництво_2024 (Єрмолаєв) Житомир-4-8.pdf | 506,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.