Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19515
Назва: Бобові як джерело азоту для органічного землеробства і продовольчої безпеки
Автори: Гамаюнова, Валентина Василівна
Gamayunova, Valentina
Єрмолаєв, В’ячеслав Миколайович
Yermolaiev, Viacheslav
Бакланова, Тетяна Вікторівна
Baklanova, Tetiana
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Гамаюнова В., Єрмолаєв В., Бакланова Т. Бобові як джерело азоту для органічного землеробства і продовольчої безпеки. Органічне виробництво і продовольча безпека : збірник праць учасників ХI міжнар. наук.-практ. конф.(23-24 травня 2024 року). Житомир : Поліський національний університет, 2024. С. 94-98.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19515
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зб_ конф_Органічне_виробництво_2024 (Єрмолаєв) Житомир-4-8.pdf506,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.