Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19576
Назва: Проектування технологічних процесів переробних підприємств харчової промисловості
Автори: Горбенко, Олена Андріївна
Gorbenko, Olena
Храмов, Микита Сергійович
Khramov, Mykyta
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Проектування технологічних процесів переробних підприємств харчової промисловості : методичні рекомендації для виконання практичних робіт здобувачами другого «Магістерського» рівня вищої освіти ОПП «Професійна освіта» спеціальності 015 «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. А. Горбенко, М. С. Храмов. Миколаїв : МНАУ, 2024. 48 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19576
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ptppphp-015-magistr.pdf513,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.