Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19641| Назва: | Удосконалення технології виробництва розсільного сиру в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв | 
| Автори: | Трибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник Tribrat, Ruslan, scientific director Бебло, В. | 
| Дата публікації: | 2024 | 
| Бібліографічний опис: | Бебло В. Удосконалення технології виробництва розсільного сиру в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівн. Р. О. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2024. 64 с. | 
| Короткий огляд (реферат): | Тема кваліфікаційної роботи: «Удосконалення технології виробництва розсільного сиру в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв». Магістерська робота містить 65 сторінок – 10 таблиць, 10 рисунків, 30 літературних джерел. Предметом дослідження є технологія виробництва сиру. Методики дослідження – сенсорні, фізико-хімічні, структурно-механічні Метою даного дослідження є удосконалення технології виробництва розсільних сирів, а саме бринзи з овочевими наповнювачами. Для виконання мети виконували такі завдання: провести експериментальні дослідження, аналіз та теоретичне обгрунтування отриманих результатів; провести технологічні розрахунки готової продукції: розробити технологічну схему виробництва бринзи; описати технологію виробництва бринзи; оцінити якісні показники готової продукції; проаналізувати небезпечні фактори виробництва; провести економічні розрахунки. Удосконалено технологію виготовлення розсільного сиру бринза із овочевими наповнювачами гарбузово-морквяної суміші у різних співвідношеннях, що призводить до вищого ступеню засвоюваності білків бринзи та підвищення біологічної цінності. Встановлено різні співвідношення гарбузово-морквяної суміші – 75% гарбуза та 25 % моркви у сушеному вигляді. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19641 | 
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| КР_Бебло_ОC181_2024.pdf | 1,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

