Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19689
Назва: | Організація та управління змінами в сфері ресторанної справи |
Автори: | Кушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник Kushniruk, Viktor, scientific director Вершинін, М. П. |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Вершинін М. П. Організація та управління змінами в сфері ресторанної справи. Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України : зб. тез доповідей II міжнародної наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2024 року, м. Харків). Ч. 1. Харків : НТУ «ХПI», 2024. С. 105-107. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19689 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
105-107.pdf | 693,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.