Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19950| Title: | Якість м’яса овець асканійської селекції при інтенсивній відгодівлі |
| Authors: | Феденко, П. Я. Феденко, О. П. |
| Issue Date: | 2004 |
| Citation: | Феденко П. Я., Феденко О. П.Якість м’яса овець асканійської селекції при інтенсивній відгодівлі. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2004. Вип. 4. С.199-203. |
| Abstract: | В статті наведено дані про якість м’яса баранчиків 5 порід і типів, створених в Асканії-Нова. Відгодівля баранчиків була інтенсивною. Найкращі показники якості м'яса отримані від сірих каракульських та тонкорунних ягнят. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19950 |
| Appears in Collections: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2004. - Вип. 4 (28). |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| V-2004_28-4-199-203.pdf | 230,53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.