Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19950
Title: Якість м’яса овець асканійської селекції при інтенсивній відгодівлі
Authors: Феденко, П. Я.
Феденко, О. П.
Issue Date: 2004
Citation: Феденко П. Я., Феденко О. П.Якість м’яса овець асканійської селекції при інтенсивній відгодівлі. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2004. Вип. 4. С.199-203.
Abstract: В статті наведено дані про якість м’яса баранчиків 5 порід і типів, створених в Асканії-Нова. Відгодівля баранчиків була інтенсивною. Найкращі показники якості м'яса отримані від сірих каракульських та тонкорунних ягнят.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19950
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2004. - Вип. 4 (28).

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
V-2004_28-4-199-203.pdf230,53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.