Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19950
Назва: | Якість м’яса овець асканійської селекції при інтенсивній відгодівлі |
Автори: | Феденко, П. Я. Феденко, О. П. |
Дата публікації: | 2004 |
Бібліографічний опис: | Феденко П. Я., Феденко О. П.Якість м’яса овець асканійської селекції при інтенсивній відгодівлі. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2004. Вип. 4. С.199-203. |
Короткий огляд (реферат): | В статті наведено дані про якість м’яса баранчиків 5 порід і типів, створених в Асканії-Нова. Відгодівля баранчиків була інтенсивною. Найкращі показники якості м'яса отримані від сірих каракульських та тонкорунних ягнят. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19950 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2004. - Вип. 4 (28). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V-2004_28-4-199-203.pdf | 230,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.