Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19950
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФеденко, П. Я.-
dc.contributor.authorФеденко, О. П.-
dc.date.accessioned2025-01-21T11:27:22Z-
dc.date.available2025-01-21T11:27:22Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationФеденко П. Я., Феденко О. П.Якість м’яса овець асканійської селекції при інтенсивній відгодівлі. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2004. Вип. 4. С.199-203.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19950-
dc.description.abstractВ статті наведено дані про якість м’яса баранчиків 5 порід і типів, створених в Асканії-Нова. Відгодівля баранчиків була інтенсивною. Найкращі показники якості м'яса отримані від сірих каракульських та тонкорунних ягнят.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleЯкість м’яса овець асканійської селекції при інтенсивній відгодівліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2004. - Вип. 4 (28).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V-2004_28-4-199-203.pdf230,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.