Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19950
Назва: Якість м’яса овець асканійської селекції при інтенсивній відгодівлі
Автори: Феденко, П. Я.
Феденко, О. П.
Дата публікації: 2004
Бібліографічний опис: Феденко П. Я., Феденко О. П.Якість м’яса овець асканійської селекції при інтенсивній відгодівлі. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2004. Вип. 4. С.199-203.
Короткий огляд (реферат): В статті наведено дані про якість м’яса баранчиків 5 порід і типів, створених в Асканії-Нова. Відгодівля баранчиків була інтенсивною. Найкращі показники якості м'яса отримані від сірих каракульських та тонкорунних ягнят.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19950
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2004. - Вип. 4 (28).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V-2004_28-4-199-203.pdf230,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.